Αρχική Σελίδα   |    Η Εταιρεία    |    Εκπτώσεις    |    Τρόπος αγοράς    |    Τρόποι πληρωμής    |    Επικοινωνία
Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
   Προϊόντα

Προσφορά εβδομάδας
ΚΑΠΑΚΙ -ΤΑΠΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟ 44.39.28 GW862
ΚΑΠΑΚΙ -ΤΑΠΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟ 44.39.28 GW862


Δημοφιλή προϊόνταΗ Εταιρεία

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1975 από τον Γεώργιο Μπούσδα στη Θεσσαλονίκη. Από το 1988 συνεχίζει με την σημερινή της μορφή με την συμμετοχή του Περικλή Γ. Μπούσδα και της Ασπασίας Γ. Μπούσδα οι οποίοι έχουν και την διεύθυνση της εταιρίας από το 2001. 
Αντικείμενο της εταιρίας είναι η τροφοδοσία με είδη αυτοκινήτου κυρίως των πρατηρίων υγρών καυσίμων αλλά και συνεργείων καθώς και ηλεκτρολογείων αυτοκινήτων. Η μακροχρόνια δραστηριοποίση της όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και στην επαρχία οδήγησε στον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της εκτός από είδη service & αξεσουάρ και με πολλά γεωργικά & βιομηχανικά είδη. 
Τα προϊόντα της εισάγωνται κυρίως από Ευρώπη & Ασία από επώνυμους οίκους με εγγυημένη ποιότητα ενώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Ολλανδικών καρτών ταχογράφου BPA. Επίσης δίνει ιδιαίτερη σημασία και υποστηρίζει με θέρμη τα ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα τα οποία με χαρά περιλαμβάνει στην γκάμα της. 
Διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής σε όλη την Βόρειο Ελλάδα και στόχος της είναι η γρήγορη και επιτυχημένη εξάπλωσή της στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. 
Η εταιρία συνεχίζει την ανάπτυξή της από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 
Νιόβης 1 - 564 31 - Άνω Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκη 
με οδηγό και φιλοσοφία την παροχή στον πελάτη μεγάλης γκάμας προϊόντων με εναλλακτικές προτάσεις στη σχέση ποιότητας τιμής. 

Τρόποι επικοινωνίας

Τηλ.:             2310 668226                  2310 600898       
Fax: 2310 669437 
e-mail:sales@diadromi.com.gr
e-mail: info@diadromi.com.gr 

e-mail: export@diadromi.com.gr 

 
Δελτίο παραγγελίας
0Προϊόντα:
0.00€ Σύνολο:
 
Copyright © 2022 Diadromi -- Κατασκευη eshop by infocus